stel uw vraag
Online dienstverlening Online dienstverlening

Online dienstverlening

PBBZ biedt maatwerk in online bedrijfsadministraties voor MKB-ondernemingen en ZPP-ers.

PBBZ kan u als onafhankelijke organisatie begeleiden en adviseren bij de implementatie van online maatwerkoplossingen voor uw bedrijfsadministratie. PBBZ heeft vergaande ervaring met verschillende online administratieve softwarepakketten die zich niet alleen richten op uw financiële administratie, maar zich integraal richten op alle facetten van uw bedrijfsvoering. Van facturering tot urenregistratie. En van uw projectadministratie tot uw voorraadbeheer.

Heeft u een specifiek vraagstuk waar u wellicht ondersteuning bij nodig heeft?
Mail ons uw verhaal op info@pbbz.nl of neem telefonisch contact op via +31(0) 75 616 46 73

Om tot een maatwerkoplossing te komen zal uw relatiebeheerder samen met u kijken welke modulaire opbouw van het administratiepakket het beste bij uw onderneming past. Verder zal hij of zij u begeleiden bij het inrichten. Het voordeel van de pakketten die wij aanbieden is dat wij u dagelijks, al of niet online, kunnen ondersteunen en adviseren bij het voeren van uw bedrijfsadministratie.

Wilt u meer weten over het opzetten van een online bedrijfsadministratie, neem dan contact op met een van onze relatiebeheerders.

Meer weten?

Even verder praten?

Wilt u een keertje afspreken of via e-mail verder overleggen over de mogelijkheden hiervan? Neem dan contact met mij op via de gegevens hiernaast.

Raymond Sepp

Directeur / MKB adviseur r.sepp@pbbz.nl +31(0) 75 616 46 73

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op fiscaal, juridisch en HR gebied?